Servicii

AC COMFORT & SAFETY SY STEMS ofera mai mult decat echipamente performante, tehnologii de ultima generatie sau sisteme integrate. Compania noastra propune, prin intermediul propriilor specialisti si a unei echipe existente de colaboratori externi, solutii complete ce includ servicii de consultanta,  proiectare, implementare si suport.

Consultanta & Studii de fezabilitate

Gasirea solutiei optime care sa raspunda nevoilor dumneavoastra, in functie de cerintele formulate, de resursele avute la dispozitie este si preocuparea noastra. Specialistii nostri elaboreaza studii de fezabilitate ce acopera atat partea tehnica a proiectului, cat si un plan financiar care analizeaza bugetul de investitii necesar implementarii. Domeniile noastre de competenta includ securitate fizica, , siguranta, public safety, infrastructura de comunicatii, infrastructura comunicatii transporturi rutiere, IoT, smart city, customer and visitor experience.mpetitors.

Proiectare

Fie ca este un serviciu independent, fie ca este parte integranta a dezvoltarii sistemelor audio-video sau de securitate, proiectarea reprezinta un important domeniu de competenta al AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS. Compania are experienta in proiectare si este certificata sa proiecteze sisteme de semnalizre, alarmare si avertizare in caz de incendiu.

Management de proiect

​Incadrarea in resursele stabilite, respectarea termenelor de executie si punere in functiune, alocarea numarului optim de specialisti pentru indeplinirea la termen si in cele mai bune conditii a activitatilor specifice – sunt cateva dintre sarcinile managerilor de proiect care supervizeaza implementarea proiectelor, indiferent de complexitate. AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS dispune de un departament de project management cu persoane experimentate in coordonarea si derularea lucrarilori, instalatii de curenti slabi, infrastructura IT&C.

.

Instalare & Punere in functiune

Instalarea precum si punerea in functiune a unui sistem sunt factori determinanti pentru modul de functionare in timp a acelui sistem. AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS acorda o importanta deosebita acestor doua procese, asigurandu-se ca sunt intotdeauna realizate si supervizate de catre tehnicieni si ingineri instruiti, certificati, cu experienta in operarea sistemelor respective. De asemenea, toti specialistii nostri sunt persoane responsabile, care cunosc legislatia in domeniu, inteleg importanta si implicatiile muncii lor.

Instruire

Beneficiile unei tehnologii si fructificarea la maximum a resurselor unui sistem sunt conditionate de o buna cunoastere a acestuia. Prin urmare, instruirea utilizatorului constituie o etapa foarte importanta si obligatorie pentru noi in desavarsirea proiectelor implementate. Toate echipamentele si sistemele instalate de care AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS sunt explicate in detaliu beneficiarilor, din punct de vedere al functionarii, al utilizarii si al mentenantei lor ulterioare, in cadrul unor sesiuni de training ce au loc la finalizarea instalarii. Mai mult, la predarea unor sisteme complexe, compania noastra poate aloca temporar personal specializat care sa ajute

Mentenanta & service

AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS acorda o importanta deosebita serviciilor de suport tehnic, interventii,  mentenanta si reparatii, atat pentru echipamentele si sistemele instalate de firma noastra, cat si pentru cele instalate de alte companii. In anul 2008 am infiintat Divizia Mentenanta si Service, cu propriul dispecerat si echipe care intervin pe intreg teritoriul tarii, in regim 24/7. In prezent, in cadrul acestei divizii isi desfasoara activitatea si ofera suport aproximativ 30% din personalul angajat. Mai multe despre Mentenanta & Service.