Solutii

AC COMFORT & SAFETY SYSTEMS ofera mai mult decat solutii profesionale, tehnologii de ultima generatie sau sisteme integrate. Compania noastra propune, prin intermediul propriilor specialisti si a unei echipe existente de colaboratori externi, solutii complete ce includ servicii de consultanta,  proiectare, implementare si suport.

SUPRAVEGHERE VIDEO
Componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, supravegherea video permite monitorizarea în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces.
DETECTIE EFRACTIE
Sistemele de detecție efracție și alarmare propuse de AC COMFORT & SAFETY SY STEMS vă ajută să vă asigurați că persoanele apropiate, proprietățile și bunurile dumneavoastră sunt protejate 24h pe zi de intrușii nedoriți.
SISTEME DE PARCARE
­Pentru protejarea obiectivelor ce acoperă o suprafață mare și a celor care necesită o protecţie suplimentară împotriva tentativelor de efracţie
CONTROL ACCES
oferă clienţilor săi sisteme de control acces pentru securizarea accesului în companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice.
Mai mult
  • w-facebook

Politica de cookies

Politica DGPR